Van Hoek Privédetective en Recherchebureau is een betrouwbaar en gerenommeerd recherchebureau waar experts garant staan voor grondig, discreet en gedegen onderzoek.

Kennismakingsgesprek
Door middel van een kennismakingsgesprek brengen we graag gezamenlijk met u uw wensen in kaart. Het doel van dit gesprek is het samenstellen van de basis voor het plan van aanpak. Op deze wijze wordt voor ons duidelijk wat het doel is van het nog plaats te vinden onderzoek.

Plan van aanpak
Het plan van aanpak wordt voorafgaand het onderzoek opgesteld om de wensen en doelen van het onderzoek in kaart te brengen.
 

Onderzoek
Het daadwerkelijke onderzoek neemt uiteraard het meeste tijd en werk in beslag. Gedurende het onderzoek gaat Van Hoek Privédetective en Recherchebureau grondig en discreet te werk om zoveel mogelijk informatie te verzamelen die van belang zijn voor de resultaten van het onderzoek.


Advies
Op basis van het onderzoek brengt Van Hoek Privédetective en Recherchebureau een zo uitgebreid mogelijk advies voor u uit. 


Locatie

Het kantoor van Van Hoek Privédetective en Recherchebureau bevindt zich in Venray, Noord-Limburg. Flexibiliteit is voor Van Hoek Privédetective en Recherchebureau vanzelfsprekend en wij bieden onze diensten dan ook aan in binnen- en buitenland.


Contact

Op onze website vindt u alle informatie over de aangeboden particuliere- en zakelijke diensten van Van Hoek Privédetective en Recherchebureau. Heeft u een vraag of wenst u aanvullende informatie? Neem dan telefonisch contact op via 06 - 22 47 59 68 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 Intoappsnwebs © 2014 - Van Hoek Recherche