Van Hoek Privédetective en Recherchebureau is een door het Ministerie van Justitie erkend particulier recherchebureau werkzaam onder POB nummer 1432. Wij werken volgens de kaders van de Nederlandse wet en de algemeen geldende privacy gedragscodes. Van Hoek Privédetective en Recherchebureau is breed inzetbaar bij particulier onderzoek en zakelijk onderzoek.

Van Hoek Privédetective en Recherchebureau is een betrouwbaar en gerenommeerd recherchebureau waar experts garant staan voor grondig, discreet en gedegen onderzoek.

 

Werkwijze
Het kantoor van Van Hoek Privédetective en Recherchebureau bevindt zich in Venray, Noord-Limburg. Flexibiliteit is voor Van Hoek Privédetective en Recherchebureau vanzelfsprekend en wij bieden onze diensten dan ook aan in binnen- en buitenland.

 

Contact
Op onze website vindt u alle informatie over de aangeboden particuliere- en zakelijke diensten van Van Hoek Privédetective en Recherchebureau. Heeft u een vraag of wenst u aanvullende informatie? Neem dan telefonisch contact op via 06 - 22 47 59 68 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

 

Logo Van Hoek

Voor discreet en gedegen onderzoek op maat

 

 

 Intoappsnwebs © 2014 - Van Hoek Recherche